Mail Catharine Zwartbroek

May we use cookies to track your activities to serve you better? We take your privacy very seriously. Please see our privacy policy for details and any questions.

Operationeel inkoper

Word jij onze nieuwe collega?

Direct solliciteren

Interesse? Leuk! Wil je meer informatie? Bel of app dan met Catharine Zwartbroek - Gosseling, dat mag ook na werktijd.

Solliciteer
Corporate people HRM 2018 30

Operationeel inkoper (36 - 40 UUR)

Op onze locatie in Haaksbergen is er ruimte ontstaan voor een extra rol als operationeel inkoper / supply chain planner. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van inkoop tot het op voorraad nemen van de goederen. Deze goederenstroom tussen leveranciers, logistieke partners en de klanten vraagt om een goede coördinatie tussen partijen waarin jij een cruciale rol speelt. Je wordt onderdeel van een groeiend bedrijf en staat dagelijks in contact met onze wereldwijde leveranciers en (internationale) collega’s. Als onderdeel van deze rol ben je ook verantwoordelijk voor enkele supply chain activiteiten van een zusteronderneming in Engeland.

De functie heeft naast een operationeel karakter ook een aandeel in het optimaliseren van een aantal processen. Hierin neem je deel of heb je een leidende rol om de supply chain processen naar een hoger niveau te brengen. Heb jij ervaring in een supply chain omgeving, kun je goed zelfstandig werken, ben je flexibel ingesteld en neem je makkelijk het initiatief om processen te verbeteren? Dan maken wij graag kennis.

YOUR ROLE

 • Opstellen van vraagvoorspelling aan de hand van historische data
 • Opstellen van het voorraadplan en de voortgang hiervan monitoren
 • Signaleren van risico’s op beschikbaarheid en deze communiceren met belanghebbenden
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid om taken en processen continu te verbeteren
 • Bewaken van gemaakte afspraken met de leveranciers
 • Periodiek controleren van de planningsparameters en masterdata
 • Afhandelen van klachten door een adviserende en coördinerende rol te vervullen

YOUR TEAM

De afdeling Supply Chain bestaat uit zes planners waarvan een deel in Enter en een deel in Haaksbergen gevestigd is. Op termijn is het streven om het team hoofdzakelijk in Enter te vestigen. Samen beheren jullie in totaal circa 10.000 artikelen, variërend van kunststof onderdelen en gemotoriseerde onderdelen tot stoffen voor raamdecoratie. In de rol van Supply Chain Planner werk je veel samen met andere afdelingen zoals Sales, Warehouse, Inkoop en Kwaliteit. Je rapporteert aan de SupplyChain Manager Components.

ABOUT YOU

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt bij voorkeur een opleiding afgerond richting Logistiek, Supply Chain Management, (Technische) Bedrijfskunde of Operations Management
 • Kennis van ERP-systemen (bij voorkeur Navision of Exact) en Slim4 is gewenst
 • Kennis en ervaring met Microsoft Office (specifiek Excel)
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed

Bekijk onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en vind meer informatie over onze sollicitatieprocedure. Ook vind je hier een voorproefje van onze inspirerende werkomgeving.

Direct solliciteren

Interesse? Leuk! Wil je meer informatie? Bel of app dan met Catharine Zwartbroek - Gosseling, dat mag ook na werktijd.

Solliciteer

Werken bij Coulisse